13 de febr. 2011

"1 PREMI CONCURS TEATRE 2009"

23 de Decembre 2009
 
Sonia i Xavier duen uns anys vivint juts i alguns mes com a parella. Pere i Paula no viuen junts però són parella ja fa uns anys. O millor dit, eren, perquè ella s’ha enamorat d’un altre i li diu allò de " ... però podem ser amics ...". Aquesta frase, que sens dubte és una de les més dures que ens poden dir a la vida, precipita tots els esdeveniments que es narren a aquesta comèdia que parla de l’amor, del sexe, de l’amistat i principalment de la mentida...

Aquesta es la presentació de “L’altra banda del llit” l’obra de teatre que enguany em representat al XVI concurs de Teatre en Valencià que organitza la JLF. Una Adaptació de Mª Jose Lahoz sobre el guió de David Serrano i la pel·lícula d'Emilio Martinez-Lazaro.

Enguany em obtingut el 1er. Premi a la millor obra del concurs, hi ha que ressaltar l’esforç fet per tot el grup de teatre ja que hem pogut coordinar interpretació, coreografia, música i veus, i això son moltes hores de assajos, encara que també de passar-ho be clar tot hi ha que dir-ho. A mes han segut nominats Pedro Andres i Jorge Díaz com a actors secundaris i Bea Martinez com actriu principal. 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada